вторник, 27 декември 2011 г.

Барплот от гранитогрес









Едно добро решение за барплот от гранитигрес с размер 60/60 .Обръщането с метални лайсни от горната и долна страна придава завършен и привлекателен вид. Лицето на барплота може да бъде облицовано с черен полиран гранитогрес тип огледална рамка, която частично придава дълбочина и обем на помещението и подчертава барстола независимо от цветовата гама. Барплот от този тип е удачен ако при приобщаване на балкон искате да си спестите къртенето.Неудобството е че при поставяне на кухненска маса пространството намалява но при по-голями помещения барплота и масата взаимно се вписват добре.
Гранитогрес с размер 60/60 и по-голям е препоръчителен и напълно достатъчен за изграждането на този плот така че да е удобен и за хранене.Надявам се тази реализирана идея да ви е допаднала.

2 коментара:

  1. Гледайки тази снимка останах много приятно изненадана понеже само преди няколко дни казах на брат ми че можем да си направим бар плод от подобни плочки - гранитогрес,които са ни останали и той леко ми се изсмя.Но ето че хората вече са се сетили и сте направили много красив.Поздравления, дори ми дадохте идие за ъгълчетата как д ги направим.Очакваме още идеи.

    ОтговорИзтриване
  2. От този бар плод се вижда една голяма изобретателност и изпипаност на всеки един детайл и ъгъл.Изглежда страхотно и се радвам че ни го показвате.След няколко седмици и ние ще правим бар плод,но на вън и сега чакаме да се оправи времето,понеже доста вали.Хареса ми цветът на който сте заложили. Светото е страхотен вариант за външен бар тъй като няма да привлича така силно слънчевите лъчи.Надявам се да ни пишете и да показвате още мебели и интериорни решения.

    ОтговорИзтриване